Over Ons

Waarom blueplus?

+ MEER EENVOUD

blueplus maakt een zwembad bouwen makkelijker voor jou als installateurs en voor je klanten. Met één overzichtelijke productlijn houden we de dingen zo eenvoudig mogelijk. En we werken snel en efficiënt, zodat jij dat op jouw beurt ook kan doen.

+ MEER SAMEN

blueplus kiest voor lange termijnrelaties, daarom ondersteunen we je met opleidingen en advies. Door inzichten te delen, innoveren en groeien we samen. Zo vormen we een community van gelijkgestemde ondernemers.

+ MEER MEE

Met blueplus verlaten we graag de platgetreden paden. We proberen nieuwe ideeën met het oog op de toekomst.

+ MEER KWALITEIT

Alle producten van blueplus hebben een uitstekende kwaliteit. In combinatie met een eerlijke prijs en ongeëvenaarde service bieden we jou en je klanten zo extra veel waarde.

+ MEER EXCLUSIEF

Mag het nog + MEER zijn? Je kan blueplus ook volledig laten personaliseren met je eigen merknaam. Zo kan je je klanten op een onvergelijkbare manier verder helpen.

 

Contacteer ons

Wie zijn we?

Wie staat er achter de schermen bij blueplus? Welke talenten maken dag in dag uit het verschil?

De basis van ons succes is het team.

blueplussers creëren de toegevoegde waarde, elke dag opnieuw. Samen geven ze het beste van zichzelf, elk met zijn eigen talenten en mogelijkheden. Krachten worden gebundeld en zorgen zo voor het gemeenschappelijk einddoel: een tevreden klant.

Meer dan 450 tevreden klanten!

blueplus verbindt Europese topleveranciers van een ruime waaier aan pool- en water supplies met jou, de handelaar in de Benelux en Noord-Frankrijk. Dankzij een hechte, professionele samenwerking tussen alle partners kunnen we een sterke relatie opbouwen die het doel – de eindklant – maximaal ten goede komt, zowel op korte als lange termijn.

Want daar draait het om! Ben je op zoek naar hoogwaardige zwembad- en waterbehandelingsproducten voor je bedrijf? blueplus is jouw groothandel in zwembadonderdelen van topkwaliteit. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat!

Jouw logo op onze
producten?

Word een dealer

Heb je een product gevonden dat perfect bij je past?

Vind jouw dealer